De goedkoopste ziektekostenverzekering

Is de goedkoopste ziektekostenverzekering in alle gevallen de goedkoopste ?

De goedkoopste ziektekosten verzekering

Uit onderzoek van de Consumentenbond van oktober 2009 is gebleken dat de belangrijkste reden om over te stappen een lagere premie is.

Is goedkoop ook goed

Waar in het verleden de ontevredenheid over de dienstverlening de belangrijkste reden was om over te stappen is dat (mede door toedoen van de recessie) nu de premie. UIT ONDERZOEK VAN DE CONSUMENTENBOND BLIJKT DAT ALLE ZORGVERZEKERAARS GOED SCOREN, niet 1 presteert er onder de maat.

Wel bleek dat er bovenaan de lijst met kwalitatief beste zorgverzekeraars een nieuw naam staat, namelijk DVZ Achmea, een christelijke zorgverzekraar met een daarbij passend basispakket (bron: Consumentengids december 2009).

Op basis van het onderzoek kan gesteld worden dat bij alle zorgverzekeraars klantvriendelijkheid en duidelijkheid goed scoren. Doe uw voordeel en vergelijk online en zoek de goedkoopste ziektekosten verzekering !

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

  Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

 

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken

Zorgpakketten op maat

Heeft u geen behoefte aan een tandarts, zwangerschapszorg of alternatieve therapieën ? Dan heeft  u bij bijna elke zorgverzekeraar de mogelijkheid om dit uit te sluiten en bepaalde zorgelementen toe te voegen. Wel zo handig.

Wat kunt u hier ?

Op deze website kunt u kostenloos en vrijblijvend allerlei vergelijkkingen uit laten voeren van de aanbiedingen die de diverse zorgverzekeraars uitbrengen. Door het gebruik maken van de modules van  o.a. Independer.nl en Verzekeringssite.nl wordt u in de mogelijkheid gesteld om de premie en voorwaarden van nagenoeg elke zorgverzekeringsmaatschappij in Neder++land met elkaar te vergelijken.

 

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

 Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken
Online Vergelijkers