Disclaimer

Lees deze disclaimer aandachtig s.v.p.

Belangrijk

Belangrijk om te weten is dat online-zorgverzekering.nl alleen een informatieve website is waar handige informatie en tips op staan en advertenties van zorgverzekeraars. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verstrekken van informatie, maar zijn zelf geen zorgverzekeraar, zorgverlener of erkend adviseur of erkend financieel intermediair. U doet rechtstreeks zaken met één of meerdere van de geldverstrekkers waar wij de advertenties voor plaatsen. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hun advertenties en websites en uw uiteindelijke eventuele overeenkomst. Wij adviseren u verder om  voorzichtig en behoedzaam te zijn met het aangaan van leningen, tenslotte moet elke lening weer terugbetaald worden ! Lees verder onderstaande disclaimer.

 

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de website de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie onvolledig is, na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Nomada Trading BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze site en er kunnen ook overigens aan de site geen rechten worden ontleend. Nomada Trading BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

 

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer,  en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Nomada Trading BV  is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. .

 

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site. Op deze website en het gebruik daarvan is het Nederlands Recht van toepassing. Gebruik van deze website betekent dat u notitie hebt genomen van bovenstaande en dat u bovenstaande accepteert.

(C) 2009-2016 – Alle rechten voorbehouden

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

  Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

 

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken

Wat kunt u hier ?

Op deze website kunt u kostenloos en vrijblijvend informatie lezen over zorgverzekeringen en advertenties vinden van allerlei zorgverzekeraars. Tevens staan er vergelijkingstools op verschillende pagina’s

 

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

 Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken
Online Vergelijkers