Nieuwe Zorgverzekering

Elk jaar kunt u kiezen voor een nieuwe zorgverzekering, mits de oude wordt opgezegd voor 1 januari.

Nieuwe Zorgverzekering

Elk jaar is het een weer terugkomend fenomeen : de nieuwe zorgverzekering. Onze overheid zou onze overheid niet zijn als er niet wederom een fiks aantal nieuwe regeltjes bij zijn gekomen

Gemiddeld 4% stapt jaarlijks over

Sinds de invoering van het nieuwe ziektekostenstelsel in januari 2006 stapt jaarlijks zo’n 4 % over naar een andere zorgverzekeraar. Het eerste jaar lag de bereidheid om over te stappen op 21 %, maar daarna stabiliseerde dit cijfer zich op het niveau uit de tijd van de Ziekenfondswet, zo rond de 4 % (bron:  Consumentengids december 2009). De belangrijkste reden die wordt genoemd is het besparen op de zorgverzekering. Andere argmenten zijn ontvredenheid over de zorgverzekeraar en een pakket dat qua inhoud niet langer bij de zorgbehoeften aansluit. De belangrijkste reden om bij de huidige zorgverzekeraar te blijven is tevredenheid over de dekking van de polis en over de servicverlening.

Acceptatieprocedure

De verzekerde bepaalt. De zorgverzekering geeft verzekerden keuzevrijheid.

De belangrijkste keuze-elementen zijn:

  • de vrije keuze voor een verzekeraar;
  • de hoogte van de nominale premie;
  • het soort polis en de service van de verzekeraar;
  • de hoogte van het vrijwillige eigen risico (van € 170 tot € 500).

(bron:Praktijkgids Schade & Verzekeren 2008)

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

  Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

 

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken

Zorgpakketten op maat

Heeft u geen behoefte aan een tandarts, zwangerschapszorg of alternatieve therapieën ? Dan heeft  u bij bijna elke zorgverzekeraar de mogelijkheid om dit uit te sluiten en bepaalde zorgelementen toe te voegen. Wel zo handig.

Wat kunt u hier ?

Op deze website kunt u kostenloos en vrijblijvend allerlei vergelijkkingen uit laten voeren van de aanbiedingen die de diverse zorgverzekeraars uitbrengen. Door het gebruik maken van de modules van  o.a. Independer.nl en Verzekeringssite.nl wordt u in de mogelijkheid gesteld om de premie en voorwaarden van nagenoeg elke zorgverzekeringsmaatschappij in Neder++land met elkaar te vergelijken.

 

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

 Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken
Online Vergelijkers