Waarom online vergelijken

Maak gebruik van het gemak van internet en bespaar honderden euro's met enkele muisklikken.

Waarom online vergelijken ?

Internet heeft de informatievoorziening in de gehele wereld drastisch gewijzigd. De consument kan vanachter zijn of haar PC de gehele wereld bekijken én vergelijken.  

Meten = weten

Door de snelheid van verbindingen en de kwaliteitsgroei is online een onmisbaar informatiemedium geworden. Een ieder weet dat een bedrijf of overheid die niet meedoet op het internet op den duur problemen krijgt met het bereiken van nieuwe klanten of de vaste klanten verliest. Tegenwoordig kan via vergelijkingssites produkten van verschillende leveranciers vergeleken worden, zowel op kwaliteit als op prijs. In de verzekeringswereld is deze handelswijze ook gemeengoed geworden. Meer dan 100 aanbieders van zorgverzekeringen kunnen op een betrouwbare manier met elkaar vergeleken worden, zowel inhoudelijk als prijstechnisch. Daarnaast worden vaak forse kortingen aangeboden indien de klant een nieuwe verzekering via het internet afsluit. Hiermee bespaart de aanbieder namelijk niet alleen op dure adviseurs of verkopers, maar ook op intermediairs. Doe uw voordeel en vergelijk online  !

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

  Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

 

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken

Zorgpakketten op maat

Heeft u geen behoefte aan een tandarts, zwangerschapszorg of alternatieve therapieën ? Dan heeft  u bij bijna elke zorgverzekeraar de mogelijkheid om dit uit te sluiten en bepaalde zorgelementen toe te voegen. Wel zo handig.

Wat kunt u hier ?

Op deze website kunt u kostenloos en vrijblijvend allerlei vergelijkkingen uit laten voeren van de aanbiedingen die de diverse zorgverzekeraars uitbrengen. Door het gebruik maken van de modules van  o.a. Independer.nl en Verzekeringssite.nl wordt u in de mogelijkheid gesteld om de premie en voorwaarden van nagenoeg elke zorgverzekeringsmaatschappij in Nederland met elkaar te vergelijken.

 

Bespaar op uw zorgkosten of verbeter gratis uw pakket.

 Gratis en vrijblijvend vergelijken van zorgverzekeringen 2016.

Direct Zorgverzekeringen Vergelijken
Online Vergelijkers